خرید بلیط هواپیما ایرفلوت نیز انتخاب مناسبی برای سفر های خارجی شما می باشد. اما خوب است قبل از جابه جایی و شروع سفر، در مورد این ایرلاین کمی اطلاعات داشته باشید.
ایرفلوت ایرلاینی روسی تاًسیس شده در سال 1923 می باشد که قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی شروع به کار کرده بود.
در حال حاضر این ایرلاین روسی با 243 فروند هواپیما به 130 مقصد در جهان پرواز دارد.
این ایرلاین در گذشته در زمان حضور شوروی تنها از هواپیماهای روسی استفاده می کرد، که همین باعث بروز حوادث هوایی بسیاری شده بود.
اما در حال حاضر با داشتن ناوگان هوایی از هواپیماهای جدید آمریکایی و اروپایی، یکی از 10 عضو آلیانس و عضو اسکای تیم می باشد.
شرکت هواپیمایی خصوصی ایرفلوت، که حامل پرچم کشور روسیه می باشد، در حدود 30 هزار کارمند و خدمه دارد. و به مقاصدی همچون
پرواز مستقیم انجام می دهد.
قطب مرکزی فعالیت این ایرلاین، فرودگاه شرمتیوو مسکو می باشد. و از ویژگی های بسیار خوب آن می توان به امکان چک-این اینترنتی و راحت آن اشاره کرد که همین مسئله توجه طرفداران بسیاری را جلب کرده است.
مسافران این ایرلاین می توانند برای راحتی و انتخاب صندلی خود 24 ساعت تا 45 دقیقه قبل از پرواز از طریق وب سایت یا اپلیکیشن ایرفلوت، صندلی را انتخاب کرده و کارت پرواز خود را دریافت نمایند.
شرکت هواپیمایی ایرفلوت جز ایرلاین هایی می باشد که تنها دو کلاس پروازی اکونومی و بیزیس را دارد، البته در یک مدل از هواپیماهای بسیار بزرگش کلاس پروازی دیگری به نام کامفورت نیز وجود دارد.
با این که این ایرلاین در بخش فرست کلاس خدماتی ندارد، اما باز هم در میان گردشگران و مسافران جهان، بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد.
کابین و صندلی های بخش اکونومی این هواپیما به گونه ای طراحی شده است که شرایط بسیار خوبی برای استراحت مسافر وجود داشته باشد.
در اختیار تمامی مسافران این کلاس پروازی
قرار خواهد گرفت.
صندلی های این بخش با صندلی جلویی در حدود 81 سانتی متر فاصله دارد.
دومین کلاس پروازی این ایراین بخش بیزینس کلاس می باشد. صندلی های این بخش بسیار راحت تر بوده و هر صندلی در حدود 16 تا 20 سانتی متر فضای بیشتری نسبت به صندلی های کلاس پروازی اکونومی دارد.
صندلی های این کلاس پروازی کاملا به تخت تبدیل می شوند و برای سفر های طولانی بسیار مناسب می باشند.
مسافران در این بخش از امکانات بسیار بهتری نسبت به اکونومی برخوردار می باشند و برای سفارش غذا و نوشیدنی نیز انتخاب های بیشتر و بسیار بهتری دارند.
با خرید بلیط هواپیما خارجی ایرفلوت در بخش بیزینس می توانید بار بیشتری نیز در چمدان و در کابین به همراه داشته باشید.
این کلاس پروازی تنها در بزرگترین هواپیما این ایرلاین، بوئینگ 777 و در آینده در هواپیما بوئینگ A350-900 وجود خواهد داشت.
در این کلاس پروازی صندلی ها در حدود 97 سانتی متر از یکدیگر فاصله دارند و امکانات بسیار مناسبی برای مسافران به همراه دارند.
میزان باری که مسافران این بخش مجاز می باشند تا با خود وارد کابین هواپیما بکنند یک ساک دستی به وزن حداقل 10 کیلوگرم، و یک چمدان با حداقل وزن 23 کیلوگرم در بخش بار می باشد.
ایرلاین ایرفلوت گزینه ای به نام اسپیس پلاس را نیز برای مسافران خود به وجود آورده است که می توانند با پرداخت هزینه ای بیشتر فضای بیشتری داشته باشند، یعنی با پرداخت هزینه ای بیشتر در بخش اکونومی یا هر کلاس پروازی دیگر، فضای صندلی و جای پای مسافر افزایش پیدا می کند.
شرکت هواپیمایی ایرفلوت، یکی از قدیمی ترین ایرلاین های جهان و کشور روسیه می باشد، که قبل از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی فعالیت خود را آغاز کرده است.
در گذشته این ایرلاین حوادث هوایی بسیاری را تجربه کرده است.
این ایرلاین از سال 1946 تا 1989 میلادی، 721 حادثه هوایی داشته است. اما امروزه با ورود هواپیماهای مدرن و جدید از دو شرکت ایرباس و بوئینگ و همچنین استفاده از خلبانان حرفه ای میزان این حوادث را به حداقل و تقریباً به صفر رسانده است.
همین آمار و ارقام دوباره این شرکت روسی را به عنوان یکی از امن ترین ایرلاین ها به دنیای جهانی معرفی کرده است.
هر ایرلاین برای میزان باری که مسافر می تواند همراه خود وارد هوایپما کند، چه در کابین و چه در قسمت بار، قوانین خاصی دارد. که این میزان بار براساس مسافت، نوع هواپیما، نوع بلیط هواپیما خریداری شده مسافر و موارد دیگر تعیین می شود.
در ایرلاین ایرفلوت کلاس پروازی، مهم ترین عامل تعیین میزان بار مجاز مسافر می باشد.
درقسمت بار، مسافران کلاس پروازی اکونومی حق بردن یک ساک یا چمدان با حداکثر وزن 23 کیلوگرم
مسافران کامفورت 2 ساک با مجموعه وزن 46 کیلوگرم
مسافران قسمت بیزینس با دو ساک یا چمدان با مجموع وزن 64 کیلوگرم را دارند.
تمامی مسافران در پرواز با تمامی ایرلاین ها حق بردن یک یا چند ساک دستی کوچک همراه خود به کابین را دارند. ابعاد این ساک کوچک باید جوری باشد، که در محفظه بالا سر جا بگیرد و برای مسافران اکونومی و کامفورت حداکثر 10 کیلوگرم و برای مسافران ویژه بیزینس 15 کیلوگرم می باشد.
سعی کنید قبل از پرواز از میزان بار مجاز بلیط هواپیما و وزن چمدان خود مطمئن شوید تا در فرودگاه به خاطر میزان بار اضافه معطل نشوید.
غذا و نوشیدنی هایی که در طول پرواز ایرفلوت به مسافر داده می شود براساس مسافت سفر و کلاس پروازی مسافر می باشد.
در قسمت اکونومی از مسافران نسبت به مسافت سفر، غذا به همراع نوشیدنی پذیرایی می شود. اما در بخش بیزینس هر مسافر حق اتخاب در بین چندین غذا از منو انتخابی دارد. مسافران بخش بیزینس این هواپیما می توانند قبل از سفر نیز غذای خود را انتخاب کنند.
حتی می توانند غذایی مناسب با رژیم غذایی خود سفارش دهند. منو و غذاهای این ایرلاین هر 6 ماه یکبار کاملاً عوض می شوند.
ایرلاین ایرفلوت در سال 1923 تاسیس شده است و تاکنون هواپیماهای بسیاری را در ناوگان هوایی خود داشته است.
در حال حاضر این ایرلاین با داشتن هواپیماهای جدید در ناوگان هوایی خود توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است.
هم اکنون در ناوگان ایرفلوت 252 هواپیما
وجود دارد.
شرکت ایرفلوت 190 فروند هواپیما نیز در دست سفارش دارد، که در بین آن ها 50 فروند ایرکوت روسی نیز می باشد.
ایرباس A320-200: این مدل یکی از هواپیماهای لاغر شرکت ایرباس می باشد که درسال 1987 اولین پرواز خود را انجام داده است. در حال حاضر از این مدل 79 فروند در خطوط هوایی ایرفلوت در حال فعالیت می باشند.
ایرباس A320 NEO: از این مدل هواپیما 6 فروند در دست سفارش می باشد که هنوز هیچ کدام به شرکت ایرفلوت تحویل داده نشده است.
ایرباس A321-200: این مدل نیز یکی دیگر از هواپیماهای باریک پیکر شرکت ایرباس می باشد که 36 فروند از آن در خطوط هوایی ایرفلوت فعالیت دارند. این هوایپما براساس چیدمان صندلی ها از 170 تا 183 نفر گنجایش دارد.
ایرباس A330-200: این مدل یک جت مسافربری پهن می باشد که تنها 2 کلاس پروازی دارد و نسبت به چیدمان صندلی حداکثر ظرفیت 241 مسافر دارد. از این مدل 5 فروند در ناوگان هوایی ایرفلوت فعالیت دارد.
ایرباس A330-300: این هواپیما یکی دیگر از جت های پهن پیکر A330 ایرباس می باشد، که ظرفیت مسافر بیشتری نسبت به مدل 200 دارد. از این مدل در ناوگان هوایی ایرفلوت 17 فروند وجود دارد.
ایرباس A350-900: از این مدل جدید ایرباس با ظرفیت 316 مسافر، 15 فروند در دست سفارش می باشد که از سال 2020 تا 2023 به این ایرلاین تحویل داده می شود.
پس از سال 2020 این ایرباس بزرگترین هواپیما ناوگان هوایی ایرفلوت پس از بوئینگ 777-300ER می شود.
بوئینگ 737-800: یکی از مدل های متوسط بوئینگ از زیر مجموعه مدل737 می باشد که ظرفیت 158 مسافر را دارد. از این مدل بوئینگ 47 فروند در خطوط هوایی ایرفلوت در حال فعالیت می باشد.
بوئینگ 700-300ER: این بوئینگ بزرگترین هواپیما موجود در ناوگان هوایی ایرفلوت می باشد. این هواپیما که مخصوص پرواز های طولانی این شرکت است، تنها هواپیما موجود این ایرلاین با سه کلاس پروازی اکونومی، بیزینس و کامفورت می باشد.
از این مدل هواپیما بوئینگ 19 فروند در ناوگان هوایی این شرکت وجود دارد.
البته مدل بوئینگ A350-900 که هنوز به خطوط هوایی ایرفلوت راه نیافته است، نیز دارای سه کلاس پروازی خواهد بود.
بوئینگ 787-8 و 787-9 : از این دو مدل بوئینگ هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست، اما در لیست سفارش های شرکت ایرفلوت، از مدل اول 18 فروند و از مدل دوم 4 فروند وجود دارد، که تاریخ دقیقی از تحویل هواپیماها نیز اعلام نشده است.
ایرکوت MC-21-300: از این مدل هواپیما 50 فروند در لیست سفارش های ایرفلوت وجود دارد.
سوخو سوپرجت 100-95: این جت کوچک از هواپیماهای محبوب این ایرلاین می باشد که در حال حاضر 49 فروند از آن در خطوط هوایی این ایرلاین در حال فعالیت می باشند.
100 فروند دیگر از این هواپیما در سفارش های ایرفلوت به ثبت رسیده است.
این هواپیما تنها دو کلاس پروازی دارد و حداکثر ظرفیت 87 مسافر، 12 مسافر بیزینس و 75 مسافر اکونومی را دارد.