شرکت های هواپیمایی در سرتاسر جهان یکی از روزنه های اقتصادی برای هر کشور محسوب می شوند.
کشور امارات نیز تاکنون اقدامات فراوانی را برای گسترش اقتصادی خود انجام داده است. از جمله ی این اقدامات ساخت و بهبود شهر دبی است که موجب جذب توریست های فراوانی از کشورهای خاورمیانه و اروپایی شده است.
اما برای این که این امر اتفاق بیفتد و توریست ها بتوانند در کمال راحتی و آسایش به این کشور سفر کنند باید خطوط ایمن هوایی در این کشور وجود داشته باشد. لذا کشور امارات ایرلاین های موفق و زیادی را راه اندازی کرده است که امروزه از بهترین ایرلاین های جهان به شمار می روند.
یکی از این ایرلاین های موفق ایرلاین امارات ایر است که در این مقاله قصد داریم تا درباره ی ایرلاین امارت و ناوگان هوایی آن صحبت کنیم.
امارات ایرلاینز در سال 1985 فعالیت رسمی خود را با دو فروند هواپیما آغاز کرد. اما روز به روز روند صعودی خود را ادامه داد.
این ایرلاین با 3600 پرواز به 140 شهر در 81 کشور جهان امروزه به عنوان یکی از بزرگ ترین ایرلاین های خاورمیانه و جهان شناخته می شود.
دفتر مرکزی این ایرلاین در دبی قرار دارد و قطب اصلی پروازی آن نیز در دبی واقع شده است.
بلیط هواپیما این ایرلاین در تمامی خطور در سه کلاس پروازی فرست کلاس، بیزینس و اکونومی به فروش می رسد.
با این که اغلب امکانات کلاس اکونومی در ایرلاین ها از سایر کلاس ها کمتر است اما با این حال کلاس اکونومی ایرلاین امارات را میتوان با فرست کلاس برخی از ایرلاین ها برابر و یا حتی بالاتر دانست. در این کلاس پروازی میتوانید از 3000 فیلم و بازی و موسیقی بهره ببرید. از منوی غذایی غذای مورد نظر خود را انتخاب کنید. از شارژر و وای فای بهره ببرید و حتی تماس تلفنی برقرار کنید.
این کلاس پروازی نیز که برای سفرهای کاری و تجاری مناسب است امکانات متعددی را در اختیار مسافران قرار میدهد تا سفری راحت در پیش داشته باشند. در این کلاس پروازی فضای مناسبی برای مسافران قرار دارد و از طریق مانیتورها میتوانند برنامه های مورد علاقه خود را ببینند.
هم چنین میتوانند وعده ی غذایی خود را از درون منو انتخاب کنند. به این مسافران بسته ی ارایشی بهداشتی از برند بولگاری داده میشود. این کلاس اغلب در هواپیماهای بوئینگ قرار دارد.
کلاس پروازی فرست کلاس این ایرلاین را میتوان به هتلی 5 ستاره تشبیه کرد که در ان میتوانید از خدماتی مانند ماساژ و اسپای بهره بگیرید. یا از 3000 برنامه ی سرگرم کننده یکی را انتخاب کنید و در مانیتور روبروی خود ببینید. غذای خود را هر زمان که خواستید سفارش دهید. در این کلاس هم بسته ای ارایشی بهداشتی از برند بولگاری به مسافران داده میشود.
غذاها:
سرویس غذایی این ایرلاین نیز از محبوب ترین های جهان به شمار می رود و سرآشپزهای این ایرلاین بارها بابت طعم غذاهای خود جایزه های جهانی دریافت کرده اند.
در این ایرلاین با توجه به مقصدی که انتخاب کرده اید لیست غذایی در اختیارتان قرار می گیرد تا قبل از رسیدن به مقصد با مزه های آن جا بیشتر اشنا شده باشید.
اگر غذای خاصی باید مصرف کنید تا 24 ساعت قبل از پرواز به این ایرلاین اطلاع رسانی کنید تا در منوی غذاها قرار بگیرد.
ناوگان هوایی ایرلاین امارات
شرکت هواپیماسازی ایرباس بزرگ ترین شرکت هواپیماسازی اروپا است که در بحبوحه ی اقتصادی پس از جنگ جهانی توسط کشورهای آلمان و انگلیس شکل گرفت.
پس از آن سایر کشورهای اروپایی از این پروژه حمایت کردند و امروزه در سرتاسر اروپا می توانید شاهد حضور شعبات فعال این شرکت باشید.
دفتر مرکزی این شرکت در کشور فرانسه قرار دارد. این شرکت با ساخت هواپیماهای فراوان به دومین شرکت بزرگ هواپیماسازی در جهان پس از بوئینگ تبدیل شده است.
A380:
زمانی هواپیمای ایرباس A380 به بازار جهانی عرضه شد که کمتر کسی از آن انتظار داشت تا گوی سبقت را از بوئینگ برباید.
این هواپیمای 4 موتوره که در دو طبقه ی کامل ساخته شده است یکی از غول پیکرترین هواپیماهای جهان است که توانسته عنوان بزرگ ترین و غول پیکرترین هواپیمای جهان را از آن خود کند.
اولین پرواز این هواپیما در سال 2007 و توسط ایرلاین سنگاپوری رخ داد.
این هواپیما در دو طبقه با طول 50 متر در طبقه اول و 45 متر در طبقه دوم، فاصله دو نوک بال 80 متر و ارتفاع 34 متر و طول کلی 72 متر وزنی در حدود 277 تن در حالت عادی و حداکثر 560 تن را دارا است.
کشور امارات یکی از کشورهای طرفدار پروپا قرص این هواپیما است و به دلیل وجود زیرساخت های مناسب برای حضور این هواپیما توانسته تا 142 فروند از ان را در ناوگان هوایی خود جای دهد.
این هواپیما جز 6 مدل برتر ایرباس می باشد.
شرکت هواپیماسازی بوئینگ بزرگ ترین شرکت هواپیماسازی در جهان است که نخستین بار توسط ویلیام بوئینگ پایه گذاری شد.
در واقع ویلیام بوئینگ نخست کارخانه ی تولید الوار را پایه گذاری کرد و سپس زمانی که به هواپیماها علاقه نشان داد کارخانه خود را به شرکت هواپیماسازی تغییر داد.
در زمان بحبوحه ی اقتصادی پس از جنگ جهانی، آمریکا میخواست تا برتری هوایی خود را در بین کشورهای دیگر حفظ کند لذا هواپیماسازی بوئینگ را با هواپیماسازی مک دانل داگلاس (که در ان زمان سهامی سه برابر سهام بوئینگ داشت) ادغام کرد و در نهایت بوئینگ امروزی شکل گرفت تا بزرگ ترین شرکت هواپیماسازی جهان باشد.
777:
کشور امارات علاقه ی فراوانی به استفاده از هواپیماهای غول پیکر دارد. یکی دیگر از هواپیماهای غول پیکر این ناوگان هوایی بوئینگ 777 است.
این هواپیمای پهن پیکر از موتوری بسیار قوی استفاده می کند به گونه ای که قدرت این موتور در کتاب گینس به ثبت رسیده است.
نکته ی جالب این هواپیما در طراحی آن است که تماما توسط کامپیوترها صورت گرفته و طرحی روی کاغذها نیامده است.
این هواپیما که توانایی جابجایی 278 تا 550 مسافر را دارد از سیستم خلبانی جنگنده ها به جای سیستم معمولی هواپیماها استفاده میکند.
برای جابجایی این هواپیمای پهن پیکر باید از بزرگ ترین ارابه ی جهان استفاده شود.